Jaglanka gotowana z kakao, masłem orzechowym, bananem, kiwi, rodzynkami, podana z prażonymi płatkami migdałowymi, ziarenkami, Milką Caramel, masłem orzechowym i resztą banana
Dzisiaj podpis pod moim śniadaniem to istny poemat! Ale to nie moja wina, że miałam ochotę na takie bogate połączenie. Uroki kaszy jaglanej odkryłam już dawno, jest pyszna i bardzo zdrowa, a kiedy zaczęłam ją wykorzystywac z mlekiem, w wersji śniadaniowej, już w ogóle się zakochałam. Mimo, że jest dość pracochłonnym produktem, trzeba długą ją gotować, bo uwierzcie, twarda, niedogotowana to coś okropnego, to warto postać trochę dłużej nad garnkiem, zwłaszcza jeśli mamy więcej czasu. Smacznego!
Wam też ten tydzień zleciał tak starsznie szybko? Oby tak wyglądał każdy! :D
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz